MOLINÓ – ÉPÜLETHÁLÓ – DIBOND, HAB PVC TÁBLA – ÖNTAPADÓ – FESTŐVÁSZON – PLAKÁT – ZÁSZLÓ

DIGITÁLIS NYOMTATÁS KÜLTÉRRE, BELTÉRRE

iroda@nagyravagyok.hu
MOLINÓ – ÉPÜLETHÁLÓ – REKLÁMTÁBLA – ÖNTAPADÓ – FESTŐVÁSZON – PLAKÁT – ZÁSZLÓ

A NAGYMÉRETŰ NYOMTATÁSOK

szakértője

–  25 ÉVES HAZAI ÉS NEMZETKÖZI NYOMDAI TAPASZTALAT! KÉNYELMES RENDELÉS, ORSZÁGOS KISZÁLLÍTÁS. INTÉZZ MINDENT ONLINE!  –

A tökéletes nagy- és óriás méretek felhelyezése ezen múlik!

HELYSZÍNI FELMÉRÉS

Nagyméretű nyomtatások kihelyezése összetett feladat, mely átgondolt technikai felkészülést és pontos koordinációt igényel.

  • a rossz méret, a megrendelői információk hiánya felboríthatja az egész munkamenetet, és akár egy nem várt, nagymértékű költségemelkedést is okozhat.
  • nagy, vagy óriásméretű épületháló, molinó, cégtábla, kirakat öntapadós óriás matrica gyártása és általunk történő felhelyezése előtt minden esetben kérj helyszíni felmérés opciót. 
  • a felhelyezésre csak az általunk teljes mértékben ismert és felmért adatok alapján vállalunk garanciát. Sok bonyodalmat és nem várt problémát tudunk ezzel kiküszöbölni megrendelőinknek, egyúttal magunknak is.

A felmérés során mely legfontosabb kihelyezési paramétereket vizsgáljuk meg?

  • óriásnyomtatás esetén az épület vagy egyéb objektum elé-köré biztonságosan oda lehet-e állni kosaras kocsival? Kisebb anyagok, pl. 2×1 méteres tábla felszereléséhez elég lehet létra használata?
  • a nyomtatott média rögzítéséhez szükséges eszközök (kampók, távtartók …)  fel vannak-e szerelve, ha igen, azok milyen állapotban vannak?
  • ha nincs rögzítő szerelék, és nekünk kell kiépíteni, akkor felmérjük, milyen az objektum oldalfala, állapota, anyagszerkezete.
  • biztos, hogy az a jó, megfelelő gyártási méret, amit te megadtál nekünk?
    Kérésre a pontos mérést is elvégezzük!

A kiszállási és felmérési ktg. Budapesten kb. nettó 12-15 000 Ft, vidéki kiszállás esetén hozzáadódik a km-díj (110 Ft / km) Nagyobb, összetettebb munkáknál megrendelés esetén a kiszállási/felmérési díjat levonjuk a végösszegből.

Kisebb feladatoknál (pl. 1 db 150×100 cm-es tábla + 4 db 100×50 cm-es matrica felrakása) azonban az ajánlatkérésben érdemes pontos méreteket adni, minden paramétert leírni, akár fotóval dokumentálni a helyszín adottságait, így nem feltétlenül szükséges a felmérés. Az árajánlat kérésekor javasoljuk a felhelyezési igényeddel kapcsolatos infókat is  leírni.

Kivitelezés előtti helyszíni felmérés - Digitális nyomtatás Nagyravágyóknak
GRAFIKAI TERVEZÉS
GYORS ÜGYINTÉZÉS
ÉS FELTÉTELEI
NYOMTATÁS KIHELYEZÉS
AKCIÓ MA! >>> feltöltés alatt